CafeGrönhagen_logo

JUL PÅ GRÖNHAGEN

Nu tar vi emot bokningar för julen 2020. Boka julfest för ert företag eller hela tjocka släkten. När mörkret sänker sig över Kungsgården, tänds marshallerna och visar vägen till vårt julsmyckade värdshus där våra kockar bjuder på trerättersmeny med juliga smaker samt dryckespaket. Välj den typ av underhållning som passar just ert sällskap, till exempel historisk rundvandring eller Charly Paulins enmansband med hammondorgel som framför hits och klassiker där publiken gärna får sjunga med.

För bokning och frågor kontakta oss på:

info@cafegronhagen.se

TYVÄRR INSTÄLLT PGA COVID- 19 RESTRIKTIONER

Kul på höstlovet

Roma Kungsgård blev hemsökt under höstlovet! Vi är stolta över att i år för första gången presentera ett samarbete med Romateatern. Tillsammans ordnade vi en spökvandring på övervåningen i huvudbyggnaden som tog besökaren tillbaka till tiden då landshövdingen Grönhagen var på plats och plundrade gravar och spred skräck i trakten. Spökvandringen passade barn i åldrarna 4-12 år.

Spökvandringen blev en oväntad megasuccé. Jättekul tycker vi, men tyvärr räckte inte biljetterna till alla som ville gå. Nästa år satsar vi på att utöka spökvandringen med fler speldagar och större grupper.

Mer kul som hände på gården. För vuxna fanns  det loppis, design och Gotländskt hantverk. I caféet serverade vi sopplunch och fika, ute på gården grillade vi korv.

Stort TACK till Romateatern och alla skådespelarna och vår grymma personal. Ettännu större TACK till alla som kom och besökte oss och gjorde Roma Kungsgård till en levande plats igen.

/ Lina och Charly