gronhagen-wide org-web

Kul på höstlovet

Roma Kungsgård blir hemsökt under höstlovet! Vi är stolta över att i år för första gången presentera ett samarbete med Romateatern. Tillsammans ordnar vi en spökvandring på övervåningen i huvudbyggnaden som tar dig tillbaka till tiden då landshövdingen Grönhagen var på plats och plundrade gravar och spred skräck i trakten. Spökvandringen passar barn i åldrarna 4-12 år. Datum: torsdag 29/10 – söndag 1/11. Tid: från kl 13.00 och slutar kl 16.00

Spökvandringen tar ca 20 minuter och starttiderna kommer att vara flytande beroende på hur många som vill gå. Minimum 6 personer och max 12 personer per vandring. Ingen föranmälan eller förköp. Anmäl er på plats i kassan på Café Grönhagen och betala 65 kr/person. Ni blir då listade till nästa vandring.

Mer kul på gården; För vuxna finns det loppis, antikt, design och Gotländskt hantverk. I caféet serverar vi sopplunch och fika, ute på gården grillar vi korv.

Varmt välkomna!

 

Har du något att sälja eller att bidra med en – ponny för ponnyridning, hantverk, konst, grönsaker ja vad som – tveka inte att höra av er till oss (det finns fortfarande plats kvar):

info@cafegronhagen.se