CafeGrönhagen_logo

Kökspersonal sökes

Vi söker nu kreativ och glad kökspersonal som älskar Gotland, matlagning och bakning lika passionerat som vi gör! 

Vi behöver främst personal till högsäsongen under juli och augusti, men möjlighet finns att förlänga säsongen både före och efter sommaren.

Om du tycker att kriterierna nedan stämmer in på dig, och du vill bli en del av vårt glada gäng – hör av dig på: info@cafegronhagen.se

Ett stort plus är om du har eget boende, körkort och är över 18 år gammal. 

Kvalifikationer:

Kockutbildning eller meriterande erfarenhet.

Köket är det bultande hjärtat i verksamheten. Därför är det viktigt att du som person är ambitiös, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Vi ser gärna att du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde: 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av tillredning av lättare luncher, smörgåsar och bakning. Dessutom övriga uppgifter såsom planering, inköp, inventering, personalansvar och schemaläggning. Då Grönhagen är ett litet cafe/restaurang kommer vi att arbeta i ett nära team och tillsammans vara ansvariga för rutiner och koncept.

Det viktigaste för oss är att du har en stark känsla för service och kvalité – och förutom en stor kärlek till att jobba med mat – har en glad attityd och tycker om att samarbeta. 

Kortfattat vill vi att du:

  • Är flexibel och självgående
  • Är van vid tempot på restaurang
  • Uppskattar gästkontakt
  • Sprider positiv energi omkring dig
  • Är noggrann och tidseffektiv
  • Kan och vill bjuda på dig själv – för det gör vi!